Xerrades sobre Viatges a la Fnac de l’Illa Diagonal

La setmana que ve anirem a explicar les nostres experiències sobre viatges a les jornades que organitza la Fnac de l’Illa Diagonal sobre Viatges Culturals.

Terrakia a l'Índia

Parlarem de l’Índia: “Arribar a l’Índia deu ser l’experiència més propera a aterrar en un altre planeta…” He sentit pronunciar aquesta frase a moltes de les persones que han visitat alguna vegada l’Índia.
Parlarem de com aconseguir viure una experiència positiva en aquest país, de com arribar a apreciar l’ordre i la profunditat dels valors de la societat hindú, deixant-nos fluir entre el caos que, a primera vista, sembla regnar a l’Índia. Una immersió cultural a l’Índia aportarà sense dubte una nova visió dels paradigmes de la nostra societat occidental.
L’Índia, dimarts 14 de maig a les 19:30, a la Fnac de l’Illa Diagonal

Terrakia al Sudest asiàtic

Fer un viatge d’immersió cultural al sudest asiàtic pot ser molt més que un simple viatge a paradisos exòtics entre selva i platges de somni. Entrarem a Cambodja, a Laos, a Vietnam o a Myanmar i observarem al nostre voltant, mirarem d’entendre el què passa als pobles, com es viu la vida entre els rius i els boscos, lluny de les grans ciutats. Cercarem la unicitat de cada lloc que visitem entrant en contacte amb la cultura del país on viurem per uns dies.
El Sudest asiàtic, dimecres 15 de maig a les 19:30, a la Fnac de l’Illa Diagonal

Terrakia a Turquia

Anirem a Turquia per a entrar a fons en un país que ha estat des de fa mil·lenis una cruïlla de civilitzacions que han dominat el planeta. Grecs, Romans, Arameus, Jueus, Cristians, Àrabs,… Encara avui, Turquia viu aquesta riquesa cultural, sovint barrejada amb guerres, violència i voluntat de poder. Des de la Cosmopolita Istanbul que és la capital i lloc de trobada de tots els pobles del país, fins a les terres del Kurdistan veurem com podem compartir una experiència d’immersió cultural al costat de les persones que viuen als llocs que visitem.
Turquia, dijous 16 de maig a les 19:30, a la Fnac de l’Illa Diagonal

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s