Biografia

Jordi Girard

L’objectiu del Jordi Girard és viure de la seva vida. Observar al seu voltant, entendre quin paper vol jugar al món, i actuar. Dirigir la seva vida per a coneixer-se millor cada dia i poder viure més plenament, ser més lliure i feliç.
Va néixer a Barcelona el 1980 i viu entre Barcelona i Terrassa.

El 2011 crea Terrakia, viatges d’immersió cultural, on el que vol és aprofitar l’oportunitat que tenim d’observar nous indrets meravellosos de l’Àsia per a fer del viatge una experiència més enllà de la visita exòtica. Conèixer cultures a partir de compartir un temps al costat de les persones que viuen als llocs que visitem. Aquesta experiència a escala humana és el que aportarà el valor cultural als viatges.

És enginyer industrial i màster en gestió planificació de la mobilitat per la UPC. Des de fa 9 anys també està implicat en col·laborar a que cadascú emprengui els seus propis canvis personals que generin nous hàbits en l’organització de les nostres societats. Treballant en projectes d’organització territorial o donant xerrades sobre com liderar un canvi personal vol col·laborar a que tots ens apropem a una vida amb més sentit, més satisfactòria i més “humana”.

Compartirà amb els que vulgueu els seus projectes personals de vida, viatges, aventures… L’última: Catalunya Cara a Cara, 1000 km per Catalunya a peu durant 50 dies i en solitari.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s