Cursos i Xerrades

14 de gener, 19h – Fnac Les Arenes:

Presentació i col·loqui sobre el Viatge en grup a l’Índia de Terrakia: Yoga i Ayureveda.

A4-ES-Yoga-Ayurveda-Poster-mar16-2Parlarem de Ioga, de Ayurveda i de tot el que podem aprendre i gaudir durant aquest viatge a l’Índia. Farem un curs intensiu de Ioga davant de les platges de Goa i aprofundirem en l’Ayurveda a Kerala …

 

13, 14 i 15 de novembre – Retir de Yoga i Ayurveda:

IMG_5453Vols aprendre quines són les teves autèntiques virtuts físiques, psíquiques i emocionals per potenciar-les al màxim en el teu dia a dia? Et donarem les eines per adaptar els teus moviments, hàbits alimentaris, cura personal, respiració i meditació (ioga) a la teva rutina diària. Treballarem en una casa al Parc Natural del Montseny, a Aiguafreda. Formarem un grup reduït per tal de que totes les activitats i coneixements siguin més personalitzats.

 

8 d’agost – Viatge en grup a l’Índia: Rere les passes de Montessori, Krishnamurti, Vicente Ferrer i Sri Aurobindo:

Un recorregut pels llocs on aquestes personalitats es van inspirar i van aplicar part de les seves pedagogies i filosofies. Ens oferirà diferents perspectives sobre la visió holística de l’Educació que convergeix en un esperit comú: donar resposta al desenvolupament del potencial humà.
Un viatge creat i dissenyat amb molta cura perquè es generi un ambient d’inspiració, d’observació i reflexió que permeti compartir coneixements entre totes les persones involucrades. Durant tot aquest viatge donarem lloc i espai per a les converses i el debat que tindrem amb els professionals que treballen en cada centre perquè l’observació estigui ben complementada amb el relat de l’experiència directa.