Viatges_complert


Viatge Actual: Colòmbia

De l’11 de novembre fins al 7 de desembre seré a Colòmbia per participar en les jornades de la semana de la bicicleta de Bogotà i per conèixer més en profunditat la cultura d’un dels països més interessants de l’Amèrica del Sud.

Des de les grans ciutats com Bogotà, Calí i Medellín, cap a la banda més septentrional dels Andes, el Carib o la costa pacífica…

Un país que és una trobada de diferents cultures que conviuen sota una mateixa bandera però en entorns socials, ambientals i històrics molt diferents.

Si voleu acompanyar-me en aquesta experiència, aneu seguint el bloc! Segur que hi haurà històries i vivències emocionants per a anar explicant des d’aquí!


Turquia, d’Istanbul al Kurdistan

És el primer viatge que compartiré amb qui em llegeixi al bloc! Tota una responsabilitat pensar que el món està pendent de tu… Però intentaré estar tranki i que no se’m noti. Faré com si passés de tots vosaltres, i escriuré el que pensi, el que vegi, el que visqui.

Per uns dies viuré a l’Est de Turquia, a la frontera amb Georgia, Armènia, Iran, Iraq, Síria,… Entre el Tigris i l’Eufrates, Mesopotàmia,…. Entre turcs, kurds, armenis, musulmans, cristians,… Així que segur que hi haurà molt per descobrir!

Vés al web del viatge.


El camí de cavalls a Menorca


El Sudest asiàtic


Ciutats de l’Índia: Calcuta-Delhi-Mumbai


1500 km a l’Himàlaia


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s